Min dag med YOHIO!

Hejsan!
 
YIHOOOO!
 
Idag så var ju med på P4 Västernorrlad och pratade om YOHIO!
 
Lyssna på intervjun här!
 
Som ni kanske ser på rubriken så TRÄFFADE JAG YOHIO IDAG!!!!!
 

Min rektor (Alex Åsenlund) är gammal kompis med YOHIO´s pappa så han hade fixat så vi 3 som var med i radioprogrammet fick träffa honom backstage i studion!! <3
 
Det började med att vi kom till studion och hälsade på YOHIO´s pappa,manager,VD och bokare Tommy Rhen. (Jag visste inte om att YOHIO skulle vara där utan vi trodde bara att vi skulle få hänga med till studion). Sedan då vi klev in till själva studiorummet så såg jag att YOHIO var där och då började jag storgråta (glädjetårar) !!! <3 Då fick jag en kram utav YOHIO och då började jag gråta ännu mer (^_^) ^^ !!!!
 
Sedan så fick vi varsin signerad "Heartbreak Hotel" singel och varsin signerad affisch!!!
 
Som ni kanske redan vet (tror att jag har skrivit det i ett annat inlägg) så håller dom just nu på att göra en dokumentär om YOHIO och hans fans. Hela tiden medans vi var där så filmade ett filmteam oss som sedan skulle användas till dokumentären.
 
Sedan så satte vi oss ner för att ställa frågor till YOHIO.
 
Jag:
- Vad hände när du började ha smink vardagligen i skolan? Jag har hört att du har blivit mobbad osv. Tog du åt dig utav det dem sa eller sket du i det?
 
YOHIO:
- Jag tror att jag började ha smink när jag gick typ i 6:an. Redan innan jag började ha smink så var jag väl lite utav en "nörd" (skratt). Jag hängde ju aldrig direkt med dem här coola och populära sport-killarna i klassen utan jag hade 1 kompis som var hiphopare och pratade amerikanska.
Jag ignorerade det dem sa och gick bara där ifrån.
 
Jag:
- Vilket är det bästa sättet att stå emot om någon retar en för att dem tycker att man är annorlunda?
 
YOHIO:
- Det bästa och enklaste sättet är väl helt enkelt att ignorera det dem säger och ta in det genom ena örat och låta det gå ut igenom det andra.
alla är ju olika och ingen kan kallas "normal" eftersom att ingen är normal.
 
Jag:
- Hur bildades Seremedy?
 
YOHIO:
- Jag hittade RAY via en hemsida som var väldigt populär då som hette bildagboken, det är lite tråkigt att dom har tagit bort den, jag saknar den lite faktiskt....
Jag tyckte att RAY var jättecool eftersom att han var några år äldre än mig :D.
Sedan så började vi i slutet utav 6:an att prata om att starta ett band. RAY hade redan pratat med en kille som heter JENZiiH att starta ett visuellt rock-band. Och då frågade jag om jag skulle kunna få vara med. Och efter ett år hade vi en hel uppsättning med bandmedlemmar.
 
Jag:
- Jag tyckte att det är väldigt orättvist att flera program te.x på skavlan bara fokuserar på att du har klänning och inget annat, liksom inte ens att du är artist!. Att du har klänning på dig är ju liksom en så sjuuukt liten del utav allt du gör!
 
YOHIO:
- Gud vad kloka ni är!
Ja absolut, Alla dem som såg på Skavlan då vet ju typ bara att jag är en 17 årig kille från Sundsvall med klänning.
då jag te.x var med i Malou så sa dom att det inte blev någon intervju om jag inte hade klänning på mig. Men jag sa att det är upp till mig själv att välja om jag vill ha klänning eller inte, och jag vill inte ha det eftersom att det har blivit alldeles för mycket fokus på det!. Sedan så sa min pappa (Tommy) att om dem ville så kunde han svänga förbi med klänningen så kan dem intervjua den istället! (^_^)
 
YOHIO:
Gud vilka kloka barn ni är!
Om ni fortsätter såhär så kommer det gå RIKITGT bra för er!
Det är ni unga som har makten att förändra, det är mitt budskap som jag vill förmedla till er, och jag märker att det har kommit fram eftersom att ni som är så kloka sitter här idag!
Det är jag som är Jesus och ni är mina lärjungar (^_^) hahaha! <3
 
Vi fick även lyssna på 2 låtar från "Break the Border" (Alltså låtar som inte har släppts än) (^_^) Dem var sååå grymma!!!
+ Att vi fick knäppa kort!!!
 
Bästa dan i hela mitt liv!!!


Kommentarer
» Alfred

Haan äger! !

2013-02-28 // 21:07:29
» Emmy

oj shit av kul!!!
bor du nära hans studio?
jag skulle typ dö om jag träffade honom för det är verkligen min högsta önskan!
KRAM

Svar: Hej!Ja, jag bor väl hyfsat nära ca 1 timme bort :D
Jag dog nästan jag också, Jag började grina (^_^) , då fick jag en kram och då grät jag ännu mer :D
yohiosweden.webblogg.se

2013-02-28 // 21:33:26
» M

åh vad roligt!! när kommer dokumentären och kommer den kunna ses via nätet? ;) sen är jag lite nyfiken på er bakom bloggen, hur gamla är ni?

Svar: Hej!
Jag vet nästa ingenting om dokumentären förutom att den spelas in utav produktionsbolaget Art89 och att den handlar om YOHIO och hans fans. Jag tror och hoppas att den kommer att kunna ses via nätet.Vi är 12 år.
yohiosweden.webblogg.se

2013-03-01 // 07:52:44
» M

ni kan väl uppdatera här på bloggen när ni vet mer om dokumentären och länka om man kan se den på nätet? :) kul att få veta er ålder, trodde ni skulle avra nått år äldre ;)

Svar: Ja, Självklart!
Det kanske man tror (^_^) ^^
yohiosweden.webblogg.se

2013-03-01 // 14:11:19
» Emmy

naww<3
KRAM

2013-03-01 // 15:35:19
» LOVEBOT(or call me Yuki-chan)

Alltså mg5dgjatgmtm67wmj7!!! Vad heter dem två låtarna som ni fick lyssna från "Break the Border"?? Är typ helt crazy right now eftersom jag kan inte vänta längre på att skivan ska släppas!!!! >*< >.< Orättvis datum och stackars Yohio jobbar sedan förra året i december/november med den! :( så mkt jobb!!Stackarn lägger sig alldrig och sover pga jobbet... :(:( *gråter* inte kul!!!!Såg på instagram en bild på när han sitter vid datan hemma i Svall(jag kallar Sundsvall för det) och jobbar...klockan var fan 3:00 på kvällen och han jobbade!!!!!! >_< tycker synd att han måste jobba varenda dag och sedan åka "hit" och "ditt" från Svall till STHLM... :( Stackars lilla vän!! :( *gråter floder och grinnar*:(:(:(:(:(:(:(:( X...Y ~...~ O...o :(:(:(

Svar: Hejsan!
Vi får inte säga vad dem heter (>_<) vilket är tråkigt :/ Stackars honom!
Han borde absolut sova mer stackarn! Han sover typ bara 2 timmar per natt!
yohiosweden.webblogg.se

2013-03-05 // 00:17:39
» Louise

Sover han så lite kommer han ha svårt att återhämta sig sedan. Lyckost dig son fick träffa honom!!

Svar: Ja, hoppas att han börjar sova mer :) (^-^) <3Tack!
yohiosweden.webblogg.se

2013-03-12 // 17:44:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
-webkit-border-radius: 55px; -moz-border-radius: 55px; border-radius: 55px;