YOHIO-dokumentären idag kl 16:00 på Svtplay!

Hejsan!
 
Idag så börjar den efterlängtade YOHIO-dokumentären att sändas på Svtplay.
Det kommer att sändas 8 st 10-minuter's avsnitt varje vecka, men idag sänds det 2 avsnitt ^-^
 
Kl 17:00 ikväll så kommer man även att kunna chatta med YOHIO (ni kan göra det här) Så passa på att ställa era frågor redan nu!!
 
Det har även kommit några preview's från dokumentären!
Kika in de här nedan!
 
 
 
 
 
 
 

Jag igen!

Hej igen!

Haha :3

Men jag tänkte på mitt förra inlägg och vad man egentligen kan göra åt saken.
Och jag tycker att det är jättesvårt, faktiskt.
Så jag gjorde inte så mycket åt saken, men sen kom det...

Svaret är väldigt enkelt faktiskt, du ska inte bry dig om vad någon annan tycker, du ska stå för vem du är, för annars är det ju ingen ide alls.

Visa dom att du inte bryr dig om dom, du är din egen person, dom ska inte får förstöra ditt liv bara för att DOM tycker det, så där är mitt tips.

STÅ FÖR DEN DU ÄR!

Always stay MAD!

-SSM (kommer börja skriva så på alla inlägg jag skriver, så ni kan veta vad det är som JAG skriver, SSM står för Seremedy Stay Mad)

MADlings vs. Bullies?

Hejjjj :3
Tänkte bara göra ett litet snabbinlägg..

Men jag tänkte på det här, alla MADling blir typ mobbade på grund av vad dom har för stil och vad dom gillar för musik, det är bara dumt, folk känner sig världelösa när någon lägger till en taskig kommentar om kläderna dom har på sig.
Varför är det så kul att mobba folk?
Jag fattar verkligen inte, är det kul att se folk ledsna? eller vad är ni ute efter!?
och folk som kanske inte blev mobbade förut blir det nu för att dom gillar Seremedy och allt sådant..

Förlåt, men jag tog ut min ilska på att skriva det här.. Jag kanske är lite trevligare nästa gång.. man får väl hoppas ;) men ja, MAKE THEM SEE WHO YOU WERE BORN TO BE!

stay MAD - SSM <33

Minnestunden!

Ni kanske inte visste om detta,men Seike(ex-band medlemet i Seremedy) ska vara med på den där minnestunden för Seremedy den 18 maj.Ska ni också vara med? Det ska jag iallafall göra:)

Om Seremedy´s splittring

Hej!
 
Jag antar att dem flesta utav er redan vet detta. men jag tyckte det var en viktig sak att skriva om ändå. Seremedy har nämligen splittrats. Dem säger att de splittrades därför att dem inte längre hade samma musikstilar. Hur känner ni om att dem splittrades?
 
Alla i Seremedy säger att detta absolut inte är det sista vi ser utav dem inom musik-branschen. SEIKE har bland annat sagt att han redan håller på och planerar för ett nytt band, ni har väl förresten inte missat SEIKE´s klämärke ROYAL☆RXXKER som släpps i sommar?
Flera i bandet kommer antagligen att skapa nya band som kommer att bli super! Men för mig så var Seremedy något alldeles extra, men det ska bli jättekul att få följa dem och få se vad de hittar på i framtiden ^-^
 
Seremedy betydde allt för mig, de var mitt liv i dessa 3 år. Jag har brutit ihop, samlat mig, blivit chockad och brutit ihop igen. Men nu har jag försökt att vända detta till något positivt och se det från den ljusa sidan, att vi kanske helt enkelt får flera band att följa, men Seremedy kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta <3
 
En sak som däremot gjorde mig väldigt chockad var då SEIKE skrev såhär på sin blogg inatt:

Jag visste först inte alls vad jag skulle skriva angående beskedet att Seremedy kommer att splittras, men jag ska försöka hålla mig relativt kortfattad och saklig så att detta inte blir den novell utav känslor och tankar som jag skulle kunna skriva. Är så otroligt glad över hur långt vi faktiskt kom som band på så kort tid, och det har fått mig att inse att allt är möjligt! Seremedy var mitt liv i över tre års tid. De flesta som känner mig vet hur mycket tid som jag har spenderat, och jag ångrar inte en sekund. Ni ska få veta varför:

Många berättar för mig att Seremedy räddat deras liv. Jag vill att ni vet om att det också räddade mitt. Det är svårt för många som har fått höra det innan att tänka sig och det förstår jag, men två månader innan jag gick med i bandet så försökte jag ta mitt liv. Jag vill inte gå in mer på detaljer rörande detta just nu utom att ni vet att jag lever med djupa depressioner och grov ångest, men när jag sedan låg där på sjukhuset så bad jag tyst för mig själv efter en anledning till att leva.
Jag sa åt mig själv att om jag fick det så lovade jag göra allt för den enda anledningen. Bara jag fick chansen att förändra och hjälpa andra på ett sätt som jag själv skulle ha behövt så skulle det vara nog för att hjälpa mig själv.

Jag gav verkligen Seremedy allt, och även fast vi inte finns kvar som grupp längre så står jag här och blickar tillbaka över allting som vi har uppnått tillsammans och alla människor som vi har berört.
Det kommer aldrig att försvinna.
Jag har kvar mina vänner i bandet, de goda vänner som jag har fått på vägen, de som har funnits där sedan innan och stöttat mig och inte minst alla de vänner som jag har i mina fantastiska fans.
Med nya projekt i åtanke, ett klädmärke som snart öppnar, enormt med livsglädje och många fina ord ifrån alla så ser jag nu fram emot en ljus framtid!

Tack för ert oändliga stöd och tack för all den oändliga kärlek som jag får hela tiden. Jag kan (kliché-varning) inte med ord beskriva hur mycket det betyder för mig, speciellt just nu när jag verkligen behöver det. Det bevisar hur otroligt fina människor som faktiskt omger mig. Ni har visat mig att det finns så mycket att kämpa för och varje dag så ger ni mig mer än jag någonsin hade kunnat drömma om den där natten på sjukhuset.
Min önskan gick verkligen i uppfyllelse. Åter igen – Tack!


Personligen så visste jag inte om detta innan och vart både shockad och ledsen då jag fick reda på att SEIKE faktiskt hade försökt att ta livet av sig. Fast en sak som är bra är att alla vi fans tillsammans har hjälpts åt att rädda SEIKE´s liv och gett honom och alla andra i bandet all den kärlek som de förtjänar och behöver <3.
 
Tack Seremedy för dem här 3 helt fantastiska åren! Då jag tänker tillbaka på de här åren så kommer jag att minnas 5 helt fantastiska människor som hjälpte flera att ta sig igenom dagen, kämpade och alltid fans där för oss fans <3. Tack för allt! Ni kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta <3
 
 
I Will always be a MADLING!
S T A Y  M A D!

Awww<3

Tänkte bara visa er den här bilden.YOHIO är så söt<3

YOHIO's fågel!

 
Igår så la YOHIO upp ett foto på Instagram där han skrev såhär:
 
Idag har jag införskaffat en ny familjemedlem, nämligen en undulat! Han är bara 3 månader gammal, och lila till färgen vilket är sällsynt. Undra vad han ska heta♡ #YOHIO #undulat#birdlover "

Så YOHIO har alltså skaffat en Undulat, vilket är en slags fågel! Den är supersöt~ ^-^ så kommentera gärna hans instagram eller här på bloggen om ni har något namnförslag! ^.^
Kika in den nedan!
 
Kawaii~! :3 ♡
 

YOHIO-Noveller!

Hejsan!
 
Jag tänkte tipsa om några YOHIO-Noveller som jag läser just nu:

Min dag med YOHIO del 2

Hejsan!
Det är flera som har frågat om jag kan beskriva mer detaljerat om då jag träffade YOHIO, så då tänkte jag göra det (^-^)
 
Den tjejen som vi pratade med på radion hade hittat mig via YOHIO's facebook-sida där jag hade skrivit typ såhär:
"Idag så sa min rektor (Alex Åsenlund) att hans son lekte med YOHIO då de var små ^-^"
Och hon kände tydligen Alex så då kontaktade hon honom och frågade om jag ville vara med vilket jag gärna ville. Hon frågade mig om det var några andra som gillade YOHIO eller om det bara var jag. Då sa jag att min syster och kompis också gillade honom och då fick dem också följa med.
 
Dagen efter så skjutsade Alex in oss till radion där vi vart intervjuad om varför YOHIO var så bra, vad som var bra mm.
Då vi skulle sätta oss i bilen för att åka bort ifrån radion så ringde Alex till Tommy, YOHIO's pappa (Dem känner varandra och är jättebra kompisar) Och berättade att det var 3 tjejer som hade varit på radion och pratat om YOHIO. Alex frågade då Tommy om vi fick svänga förbi 10 minuter så att vi kunde träffas en kort stund, eller om YOHIO var för upptagen.
Tommy sa att YOHIO hade mycket att göra men att vi kanske kunde komma lite senare eller en annan dag.
Så så åkte vi tillbaka till skolan och allting var som vanligt igen. Men efter ca 2 lektioner så kom Alex in och pratade med våran lärare då vi hade rast. Jag och dem 2 andra som var med i radion förstod direkt vad som var på väg att hända. Sedan så sa Alex att vi skulle ta en promenad bort till hans bil. Sedan så frågade Alex om vi ville följa med till YOHIO's studio och kika hur det såg ut, vilket vi självklart ville!
Men Alex sa att det absolut inte var säkert att YOHIO var där.
 
Hela vägen in till studion så hållde vi oss ändå ganska lugna :) Men då Alex skulle gå och lägga i parkeringspengar för bilen så vart vi helt galna och började skrika utav glädje för att vi fick åka och titta i studion vilket alla vi 3 tyckte var väldigt spännande och roligt.
Sedan då vi kom in i studion så var det Fredrik Widigs som öppnade dörren (!). Och vi skakade hand med honom och sa hej <3. Vi såg även den andra Fredrik och Marcus stå och prata i ett annat rum :-). Sedan så gick vi och hälsade på Tommy vilket vi bara det tyckte var coolt (^-^). (Och som jag sa förut så visste vi inte om att YOHIO var där). Sedan då vi klev in i rummet som var utanför rummet där dem spelade in så sa en utav tjejerna som också var med i radion med mig: "Han är där! YOHIO är där!!!". Men jag fattade nästan inte vad hon sa eftersom att jag var så uppspelt över att jag faktiskt var i YOHIO's studio (!). Sedan så följde jag efter de andra in i rummet där dem spelade in och då hörde jag en väldigt välbekand röst sitta och prata med någon annan. Jag fattade ingenting, det kändes som om jag var på väg att svimma utav lycka. Sedan då jag förstod att det var YOHIO som pratade så kändes allting så overkligt. Sedan så såg jag en kille med stora,svarta solglasögon, svarta jeans, svart hoodie och grå mössa komma gående mot mig och dem 2 andra tjejerna. Det kändes som i en dröm. sedan så sa killen: "Hej! Det är jag som är YOHIO", och log världens finaste leende mot oss.Jag vart så överlycklig och chockad så jag började gråta glädjetårar :-).
Då log YOHIO ännu mer och tittade på mig :-).
Då sa Alex: "jag tror jag får prata för henne ett litet tag".
Nästan direkt så fick vi varsin signerad affisch och singel <3.
Då jag hade lugnat ner mig lite så fick vi ställa frågor till YOHIO. Några utav dem frågor vi ställde kan ni läsa i inlägget "min dag med YOHIO".
Då berättade jag för YOHIO att jag hade en blogg om honom och han frågade han vad jag skrev på den. Då svarade jag att jag te.x skrev vad han skrev på twitter mm. då sa han: Den måste jag titta på sen!, så vem vet, YOHIO kanske faktiskt har sett den här bloggen <3.
Sedan så fick vi lyssna på låtar som då inte hade släppts än. Vi lyssnade på REVOLUTION och Sakura, falling som då bara var halvfärdig.
Sedan så frågade han om vi skulle gå på hans konsert den 5 mars på Birsta City - Sundsvall, Vi sa: "Absolut!, självklart!"
Sedan så berättade jag att jag brukar kallas för "SOFIO" Vilket han tyckte var jätteroligt <3
 
Sedan på konserten i Birsta City - Sundsvall så sa han bara "Hej" och log till dem flesta, men till oss så sa han: Nämen, Hej! Vad kul att ni är här! + att han tittade och log mot mig <3. Då jag bad att han skulle skriva "till Sofie" så sa han: "Nej, det kan jag väl inte göra :-) ! *YOHIO och jag ler*
-Jag: hahaha, vad dårå? :-)
-YOHIO: Jag måste ju skriva "Till SOFIO" *YOHIO och jag skrattar och ler* Jag: hahaha, Okej, :-)
Sedan så träffade vi Fredrik och Marcus och fick deras autografer <3.
 
PS. Då vi var i radion 2:a gången och resencerade YOHIO´s album så berättade Princess Rin (jag chattade med henne före, under och efter sändning) att både Hon, JENZiiH och YOHIO satt och lyssnade på oss och att YOHIO satt och log och lyssnade. Dem tyckte tydligen att vi var jätteduktiga!.
DS.

YOHIO jobbar för UNICEF!

Idag så jobbar YOHIO för UNICEF, som är en organisation som jobbar med utsatta barns rättigheter mm.
Han var bland annat där med Henrik Schyffert.
PS. Om ni bor i Norrköping så glöm inte att gå på YOHIO´s spelning kl. 16:30 DS.
 
 

RSS 2.0
-webkit-border-radius: 55px; -moz-border-radius: 55px; border-radius: 55px;